o nama

Mi smo ekipa koja se zabavlja
i ostvaruje ciljeve!

O Idoneusu

2005. godine smo prepoznali snagu digitalnog marketinga i medju prvima se sa svojim portalom Mojkvart.hr uvrstili na prve pozicije Google pretrage. 

Jedna smo od vodećih marketinških agencija specijalizovanih za malo i srednje preduzetništvo. Znanjem i iskustvom pomažemo klijentima da se povežu s kupcima i povećaju vidljivost svojih proizvoda i usluga na lokalnom tržištu.

Stručni, motivacioni i dobro raspoloženi zaposleni su ono što naši klijenti uvek ističu. Kroz godine smo tako stekli i brojne prijatelje.

Redovno ulažemo u edukaciju naših zaposlenih i rado organizujemo druženja. Zajednički slavimo svaki uspeh i rešavamo svaki izazov. To nas motiviše da pomeramo granice i uvek dajemo više.

Za uspeh poslovanja važni su ljudi

Idoneus d.o.o. vode stručnjaci koji su svojim znanjem i iskustvom unapredili sve naše usluge, ojačali poziciju na tržištu i uveli brojne pogodnosti za zaposlene.

Njihov zajednički cilj je motivisati svakog pojedinca kao i timove da postižu najbolje rezultate, pomeraju svoje granice i pri tome se dobro zabavljaju.

Telefon:

01 244 25 25

Adresa:

Vlaška 79, Zagreb

E-mail:

info@idoneus.hr