Usluge

Pozicioniranje putem pretraživača, oglašavanje na mreži, jačanje prisustva na društvenim mrežama, stvaranje vizuelnog sadržaja i promocija putem članaka u najčitanijim medijima samo su neke od usluga koje nudimo našim klijentima. Ako niste sigurni odakle da počnete, naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete najbolji način da se predstavite svojim kupcima.

Pozicioniranje na tražilici, online oglašavanje, jačanje prisustva na društvenim mrežama, izrada vizualnih sadržaja te promocija kroz članke u najčitanijim medijima samo su dio usluga koje nudimo našim klijentima. Ako niste sigurni odakle početi, naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete najbolji način predstavljanja svojim kupcima.

Google oglašavanje

Ovaj oblik oglašavanja potreban je svima koji žele da se istaknu
Internet oglašavanje na najbolji mogući način. Mogu se oglašavati razne aktivnosti, ugostiteljski objekti, usluge, prodavnice i slično.

Idoneus tim kreira Google oglase za željene proizvode, usluge ili promocije na vašoj veb stranici. U skladu sa temom i karakteristikama onoga što se oglašava, kreiramo oglas sa preciznim ključnim rečima koje korisnici traže na najlakši mogući način da bi vam ih doveli.

Video produkcija

Da li ste znali da 60% ljudi radije gleda video sadržaj na online platformama nego na televiziji?

YouTube je drugi najveći pretraživač na svetu, Facebook daje prednost video sadržaju u odnosu na sve druge formate, a u junu 2018. godine Instagram je ponudio korisnicima sopstveni televizijski kanal.

Nemate potrebne veštine da se kupcima predstavite na ovaj način?

Zajedničkim snagama osmislićemo i napraviti najbolji sadržaj kako bismo privukli nove kupce, a vašim lojalnim kupcima pružili dodanu vrednost vaših proizvoda i usluga.

Usluge vođenja društvenih mreža

Pojavom društvenih mreža otvorila se mogućnost da svakom kupcu pristupite pojedinačno, saslušate ga, pružite mu potrebne informacije i pomognete u rešavanju problema.

Da biste se posvetili razvoju svog poslovanja, brigu o komunikaciji sa kupcima prepustite nama.

U zavisnosti od paketa, stvorićemo kvalitetan sadržaj za vas, objaviti ga na odabranim platformama društvenih mreža i razgovarati sa kupcima i pomoći vam da izgradite odnos poverenja sa njima.

Izrada PR tekstova

Imate priliku da se predstavite potencijalnim kupcima kroz članke koji će kupce edukovati o vašim proizvodima i uslugama.

Važno je da takav članak na kvalitetan način predstavi vaše proizvode i usluge, bude zanimljiv kupcima, ali i optimizovan kako bi ga Google pozicionirao na prvoj stranici pretraživača.

Stoga će ga za vas napisati naši stručnjaci za komunikaciju sa iskustvom u novinarstvu i/ili odnosima s javnošću.

Profesionalno fotografisanje

Lepe fotografije zaustaviće naš pogled bez obzira šta se na njima nalazilo. Zbog toga su postale neizostavni deo internetskih stranica i društvenih mreža, a kupci na osnovu njih ocenjuju vaše proizvode i usluge.

Ako kupcima želite da ispričate priču o vašim proizvodima i uslugama putem fotografija, neophodno je da se pridržavaju određenih pravila. Naš profesionalni fotograf zna sve o tome, a kako bi vam uštedeo vreme, snimaće na mestu koje vam najviše odgovara. I bez brige, svu opremu nosi sa sobom.

Telefon:

011/ 635 1300

Adresa:

Kneza Mihaila broj 7/I, Beograd

E-mail:

info@idoneus.rs